Назор: Вјера и безобразлук против Звезде!

Тренер Цибоне Анте Назор рекао је да ће његова екипа имати шансе против Црвене звезде у предстојећој утакмици АБА лиге једино ако до краја буде борбена.

Кошарка 11.12.2017 | 11:15
Назор: Вјера и безобразлук против Звезде!
"Морамо показати веру и безобразлук у ономе што радимо. Ако будемо до краја држали борбеност и концентрацију, уверен сам да ћемо доћи у ситуацију да преломимо утакмицу у нашу корист", рекао је Назор.

Кошаркаши Цибоне дочекују у понедељак Црвену звезду у утакмици 11. кола АБА лиге.

Загребачка екипа је у првих десет кола регионалног такмичења уписала четири победе и шест пораза, док црвено-бели имају осам победа и два пораза.

Тренер Цибоне је позвао навијаче да подрже његов у тим у мечу против, како је истакао, респектабилног противника.

"Колико је респектабилан сугерише нам и њихова победа у Евролиги против Реала. Последње две победе у АБА лиги су остварили рутински с онолико снаге колико је потребно да би победили Игокеу и Задар", рекао је Назор.

Кошаркаш Цибоне Марко Томас казао је да његову екипу очекује утакмица против најбољег тима у регионалној лиги.

"Нешто су били рањивији на почетку сезоне него сада. Нашли су ритам између АБА лиге и Евролиге и сад лакше побеђују утакмице које морају. Нама је утакмица у Бару дала одређени део самопоуздања, али уз такав ангажман и фанатичну игру у обрани требаће нам и добро нападачко вече. Јесу квалитетнија екипа, али ми играмо на домаћем терену. Уз подршку домаће публике и уз нашу добру игру, можемо победити", рекао је Томас.

Утакмица измедју Цибоне и Звезде игра се од 18.00 у Загребу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар