Nazor: Vjera i bezobrazluk protiv Zvezde!

Trener Cibone Ante Nazor rekao je da će njegova ekipa imati šanse protiv Crvene zvezde u predstojećoj utakmici ABA lige jedino ako do kraja bude borbena.

Košarka 11.12.2017 | 11:15
Nazor: Vjera i bezobrazluk protiv Zvezde!
"Moramo pokazati veru i bezobrazluk u onome što radimo. Ako budemo do kraja držali borbenost i koncentraciju, uveren sam da ćemo doći u situaciju da prelomimo utakmicu u našu korist", rekao je Nazor.

Košarkaši Cibone dočekuju u ponedeljak Crvenu zvezdu u utakmici 11. kola ABA lige.

Zagrebačka ekipa je u prvih deset kola regionalnog takmičenja upisala četiri pobede i šest poraza, dok crveno-beli imaju osam pobeda i dva poraza.

Trener Cibone je pozvao navijače da podrže njegov u tim u meču protiv, kako je istakao, respektabilnog protivnika.

"Koliko je respektabilan sugeriše nam i njihova pobeda u Evroligi protiv Reala. Poslednje dve pobede u ABA ligi su ostvarili rutinski s onoliko snage koliko je potrebno da bi pobedili Igokeu i Zadar", rekao je Nazor.

Košarkaš Cibone Marko Tomas kazao je da njegovu ekipu očekuje utakmica protiv najboljeg tima u regionalnoj ligi.

"Nešto su bili ranjiviji na početku sezone nego sada. Našli su ritam između ABA lige i Evrolige i sad lakše pobeđuju utakmice koje moraju. Nama je utakmica u Baru dala određeni deo samopouzdanja, ali uz takav angažman i fanatičnu igru u obrani trebaće nam i dobro napadačko veče. Jesu kvalitetnija ekipa, ali mi igramo na domaćem terenu. Uz podršku domaće publike i uz našu dobru igru, možemo pobediti", rekao je Tomas.

Utakmica izmedju Cibone i Zvezde igra se od 18.00 u Zagrebu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar