Звезда - Борац: Журка на трибинама и фестивал младости!

Коначно - Јовељић! Тренер црвено-белих Владан Милојевић ће промешати карте после Келна, а уочи дербија са Партизаном (16. 30 ТВ Арена).

Фудбал 10.12.2017 | 12:15
Звезда - Борац: Журка на трибинама и фестивал младости!
За навијаче биће ово прилика за журку, за још једно поздрављање играча који су Црвеној звезди после четврт века подарили европско пролеће! А за тренера Владана Милојевића дуел са Борцем (16.30 ТВ Арена) биће идеална прилика да промеша карте и одмори јунаке тријумфа против Келна уочи вечитог дербија.

Бољег ривала тим Владана Милојевића, после емотивног пражњења,  није могао да добије. Чачани ове сезоне грцају у проблемима, мада су на претходне две утакмице освојили четири бода и најавили да нису одустали од борбе за опстанак.

Црвена звезда ће бити уморна, једним оком ће гледати ка сусрету на стадиону у Хумској, али све сем убедљиве победе лидера представљало би сензацију. Они који крену пут Топчидерског брда моћи ће да виде фестивал Звездине младости. Врло лако у стартној постави бисмо могли да видимо Луку Аџића и његовог имењака Илића који се опоравио од повреде.

Могао би ово да буде велики дан за Дејана Јовељића. Младом нападачу је ове јесени два пута побегао деби. Био је повређен пре сусрета са Радником, док му се није дало против Младост из Лучана.

„Борац се консолидовао, иако је имао проблеме од почетка сезоне. Морам да похвалим колегу Спасића који ради одличан посао. Дисциплинована су екипа, знају шта хоће на терену. Код нас има умора, али покушавамо да га на различите начине држимо под контролом. То је све ствар навике“, рекао је Владан Милојевић.

Ово ће бити трећи сусрет Црвене звезде и Зебри ове јесени, први на Маракани. Гол разлика је 6:0 у корист Београђа. Да црвено-бели имају чисту ситуацију пред собом говори и следећи податак: Црвена звезда је у серији од пет узастопних победа над Борцем. Занимљиво је да Чачани на претходне четири утакмице против најтрофејнијег српског клуба нису постигли ни гол.

Одбрана Црвене звезде, најјачи адут Владана Милојевића, почела је да клеца у претходном периоду. Београђани су на претходна два гостовања примили три гола, укупно седам у овогодишњем првенству. Можда је то најава да нас очекује и ефикасан меч.

„Црвена звезда је показала моћ на европској сцени, ми имамо неколико играча са три жута картона. Одлучићемо о саставу непосредно пре утакмице. Није реално да размишљамо о изненађењу, али Борац није успутна станица“, рекао је Игор Спасић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - БОРАЦ

Стадион: Рајко Митић

Судија: Илија Брдар

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан - Гобељић, Фримпонг, Бабић, Анђелковић - Рачић, Милијаш, Милић, Рикардињо, Аџић - Пешић.

БОРАЦ: Бајић - Марковић, Маринковић, Костић, Обрадовић - Крстић, Чађеновић - Романић, Пропадало, Стаменић - Сајчић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар