Готово: Џан у Јувентусу за 4.000.000 годишње!

Уговор на пет сезона.

Фудбал 13.12.2017 | 09:00
Готово: Џан у Јувентусу за 4.000.000 годишње!
Срце Ливерпуловог тима у овој сезони, али већ у наредној - играч који би требало да са староседеоцима у Торину учини Јувентус поново недодирљивим у Серији А. Јирген Клоп и сарадници су се трудили да га убеде да остане на Енфилду, али је Емре Џаночигледно мишљења а ће трофеје лакше освајати са Старом дамом, па је према писању италијанских медија и дефинитивно пружио руку Јувентусу.

Ливерпул се ту ништа не пита пошто Џану на крају сезоне истиче уговор, па ће већ од јануара и формално бити слободан да преговара са свим удварачима. У пракси су наравно ти контакти путем посредника одавно почели. Изгледа се и завршили, мада се пре неколико дана помињала опција да у целу причу ускочи Бајерн и Јувентусу отме Џана као недавно Тијенђин Кванђијан Аксела Вицела.

Додуше, овај пут неће ни на Енфилду лити сузе, јер су се за разлику од неких ранијих ситуација припремили и већ уговорили долазак Набија Кеите у јуну.

Што се тиче Џана, он је са чистим папирима добио могућност да буде мало тврђи у преговорима, па је успео да избоксује и за италијанске услове голему плату од 4.000.000 евра годишње! На ту суму ићи ће и бонуси.

Раи Спорт тврди да су се две стране већ руковале и да се само чека крај сезоне да се и озванчи. Џан ће  наводно потписати уговор на пет сезона.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар