А сад нека плачу за Милојевићем...!

Добар глас далеко се чује.

Фудбал 09.12.2017 | 23:30
А сад нека плачу за Милојевићем...!
Шта је све урадио за само пола године у Црвеној звезди, Владан Милојевић је заслужио да му се звездаши клањају. А управа црвено-белих да му понуди бланко чек за останак на Маракани с обзиром да му уговор истиче наредног лета...  

Да се добар глас далеко чује говори и то што је Звездин резултат одјекнуо шитром Европе, а понајвише у земљама где је Милојевић играо и радио као тренер. У Грчкој и на Кипру. Поготово на Кипру где је Милојевић тренирао Омонију у сезони 2015/16.

Кипарски медији пишу да Милојевић ужива у најлепшим тренуцима каријере, да је порнулом великану донео пролеће у Европи после 26 година, да је то урадио армирањем бетонске одбране која је прмила само два гола у групи са Арсеналом, Келном и БАТЕ Борисовим, да је пре тога елиминисао клубове попут Спарте и Краснодара... Наводи се и да је прошле сезоне направио сјајан резултат са Паниониосем којег је после дуго година вратио у Европу.

А онда се подсећа где је Омонија сада. Кипарски медији откривају да је Милојевићнапустио Омонију јер није имао искрену подшрку управе и поготово спортског директора Никоса Дабизаса. Присећају се и  како су љубоморни кипарски тренери дочекали Милојевића„на нож“ и водили кампању против њега да је „мекан“, да „нема ауторитет“, погтово после пораза у финалу националног купа од Аполона.

Али време је најбољи судија, а оно већ сада јасно показује ко је погрешио. Омонија је прошлу сезону завршила са 23 мање од првака АПОЕЛА-а и остала је без пласмана у Европу. Омонија је од тада променила тројицу тренера, тренутно тражи четвртог, налази се на седмом месту на табели и вероватно ће опет извисити за пласман у Европу. Кипранима остаје само да сетно прате Милојевићеве успехе и да жале што нису умали да цене оно што су имали.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар