A sad neka plaču za Milojevićem...!

Dobar glas daleko se čuje.

Fudbal 09.12.2017 | 23:30
A sad neka plaču za Milojevićem...!
Šta je sve uradio za samo pola godine u Crvenoj zvezdi, Vladan Milojević je zaslužio da mu se zvezdaši klanjaju. A uprava crveno-belih da mu ponudi blanko ček za ostanak na Marakani s obzirom da mu ugovor ističe narednog leta...  

Da se dobar glas daleko čuje govori i to što je Zvezdin rezultat odjeknuo šitrom Evrope, a ponajviše u zemljama gde je Milojević igrao i radio kao trener. U Grčkoj i na Kipru. Pogotovo na Kipru gde je Milojević trenirao Omoniju u sezoni 2015/16.

Kiparski mediji pišu da Milojević uživa u najlepšim trenucima karijere, da je pornulom velikanu doneo proleće u Evropi posle 26 godina, da je to uradio armiranjem betonske odbrane koja je prmila samo dva gola u grupi sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim, da je pre toga eliminisao klubove poput Sparte i Krasnodara... Navodi se i da je prošle sezone napravio sjajan rezultat sa Panioniosem kojeg je posle dugo godina vratio u Evropu.

A onda se podseća gde je Omonija sada. Kiparski mediji otkrivaju da je Milojevićnapustio Omoniju jer nije imao iskrenu podšrku uprave i pogotovo sportskog direktora Nikosa Dabizasa. Prisećaju se i  kako su ljubomorni kiparski treneri dočekali Milojevića„na nož“ i vodili kampanju protiv njega da je „mekan“, da „nema autoritet“, pogtovo posle poraza u finalu nacionalnog kupa od Apolona.

Ali vreme je najbolji sudija, a ono već sada jasno pokazuje ko je pogrešio. Omonija je prošlu sezonu završila sa 23 manje od prvaka APOELA-a i ostala je bez plasmana u Evropu. Omonija je od tada promenila trojicu trenera, trenutno traži četvrtog, nalazi se na sedmom mestu na tabeli i verovatno će opet izvisiti za plasman u Evropu. Kipranima ostaje samo da setno prate Milojevićeve uspehe i da žale što nisu umali da cene ono što su imali.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar