Бабаљ на скупу у Београду

Чланови Заједничке комисије за одбрану и безбједност Парламентарне скупштине БиХ Дарко Бабаљ и Марио Караматић учествују данас у Београду на Регионалној конференцији о ванредним ситуацијама.

Босна и Херцеговина 08.12.2017 | 08:36
Бабаљ на скупу у Београду
На дводневној конференцији, коју организују Народна скупштина Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији, биће разговарано о управљању ванредним ситуацијама на државном и регионалном нивоу и будућој сарадњи, саопштено је из парламента БиХ.

На скупу, који је почео јуче, разговара се о правном и институционалном оквиру, те изазовима у раду и кључним ризицима од катастрофа у источној Европи.

Конференција је окупила представнике комисија/одбора надлежних за питања одбране и безбједности из парламената региона и институција надлежних за управљање ванредним ситуацијама из региона и ЕУ.

Учесници ће размијенити мишљења и о регионалној сарадњи у области спречавања и реаговања на катастрофе, а у оквиру ове сесије искуства у управљању ризицима од катастрофа присутне ће упознати представници ЕУ.

Током конференције биће разговарано и о правним оквирима, политикама и стратегијама у вези са управљањем ванредним ситуацијама у земљама региона, а у оквиру ове теме присутнима ће се обратити Караматић.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

САМY

08.12.2017 08:45

ОД ДАНАС СМО БЕЗБЈЕДНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господин

08.12.2017 09:22

Бабаљ је прави Србин и добар цовјек!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За господина

08.12.2017 20:56

Добар му је и хотел на Требевићу. Јадни народ...

Name

Горан

08.12.2017 19:27

Бабаљ цувај нас србендо наса..И ако бог да догодине да оној смлати из лактаса видимо ледја.

ОДГОВОРИТЕ