Babalj na skupu u Beogradu

Članovi Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednost Parlamentarne skupštine BiH Darko Babalj i Mario Karamatić učestvuju danas u Beogradu na Regionalnoj konferenciji o vanrednim situacijama.

Bosna i Hercegovina 08.12.2017 | 08:36
Babalj na skupu u Beogradu
Na dvodnevnoj konferenciji, koju organizuju Narodna skupština Srbije i Misija OEBS-a u Srbiji, biće razgovarano o upravljanju vanrednim situacijama na državnom i regionalnom nivou i budućoj saradnji, saopšteno je iz parlamenta BiH.

Na skupu, koji je počeo juče, razgovara se o pravnom i institucionalnom okviru, te izazovima u radu i ključnim rizicima od katastrofa u istočnoj Evropi.

Konferencija je okupila predstavnike komisija/odbora nadležnih za pitanja odbrane i bezbjednosti iz parlamenata regiona i institucija nadležnih za upravljanje vanrednim situacijama iz regiona i EU.

Učesnici će razmijeniti mišljenja i o regionalnoj saradnji u oblasti sprečavanja i reagovanja na katastrofe, a u okviru ove sesije iskustva u upravljanju rizicima od katastrofa prisutne će upoznati predstavnici EU.

Tokom konferencije biće razgovarano i o pravnim okvirima, politikama i strategijama u vezi sa upravljanjem vanrednim situacijama u zemljama regiona, a u okviru ove teme prisutnima će se obratiti Karamatić.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SAMY

08.12.2017 08:45

OD DANAS SMO BEZBJEDNI.

ODGOVORITE
Name

Gospodin

08.12.2017 09:22

Babalj je pravi Srbin i dobar covjek!!!

ODGOVORITE
Name

Za gospodina

08.12.2017 20:56

Dobar mu je i hotel na Trebeviću. Jadni narod...

Name

Goran

08.12.2017 19:27

Babalj cuvaj nas srbendo nasa..I ako bog da dogodine da onoj smlati iz laktasa vidimo ledja.

ODGOVORITE