Бијељина: Признања за волонтере

Поводом Међународног дана волонтера, традиционално, шесту годину за редом, Управа града Бијељине уручила је признања за волонтерски активизам. Бијељина је једини град у БиХ који додјељује признања волонтерима за њихов допринос развоју друштва.

Република Српска 07.12.2017 | 19:48
Бијељина: Признања за волонтере
На овогодишњи конкурс који је расписан у септембру пријавило се шест волонтера, а одлуком градске управе награђени су сви пријављени.

"Најбоље из области волонтирања бирамо на основу њиховог труда и рада, као и у зависности од користи њиховог дјеловања за добробит локалне заједнице", рекао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Мићић је подсјетио да се градска признања најбољим волонтерима у Бијељини додјељују од 2012. године.

Неколико признања отишло је у руке удружења попут Коалиције организација особа са инвалидитетом града Бијељине "КОЛОСИ".

Члан Комисије за избор најбољих волонтера и организатора волонтирања Снежана Јагодић Вујић позвала је младе да се укључе у волонтерски ангажман и да својим добровољним радом допринесу развоју волонтеризма у Бијељини, што утиче и на развој самог града.

Из градске управе су поручили да су ова признања својеврстан подстрек за младе људе са подручја Семберије да дају свој волонтерски допринос развоју локалне заједнице.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ап

08.12.2017 11:57

Да Вам дијеца раде дзаба док Ви клепате ?

ОДГОВОРИТЕ