Bijeljina: Priznanja za volontere

Povodom Međunarodnog dana volontera, tradicionalno, šestu godinu za redom, Uprava grada Bijeljine uručila je priznanja za volonterski aktivizam. Bijeljina je jedini grad u BiH koji dodjeljuje priznanja volonterima za njihov doprinos razvoju društva.

Republika Srpska 07.12.2017 | 19:48
Bijeljina: Priznanja za volontere
Na ovogodišnji konkurs koji je raspisan u septembru prijavilo se šest volontera, a odlukom gradske uprave nagrađeni su svi prijavljeni.

"Najbolje iz oblasti volontiranja biramo na osnovu njihovog truda i rada, kao i u zavisnosti od koristi njihovog djelovanja za dobrobit lokalne zajednice", rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Mićić je podsjetio da se gradska priznanja najboljim volonterima u Bijeljini dodjeljuju od 2012. godine.

Nekoliko priznanja otišlo je u ruke udruženja poput Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom grada Bijeljine "KOLOSI".

Član Komisije za izbor najboljih volontera i organizatora volontiranja Snežana Jagodić Vujić pozvala je mlade da se uključe u volonterski angažman i da svojim dobrovoljnim radom doprinesu razvoju volonterizma u Bijeljini, što utiče i na razvoj samog grada.

Iz gradske uprave su poručili da su ova priznanja svojevrstan podstrek za mlade ljude sa područja Semberije da daju svoj volonterski doprinos razvoju lokalne zajednice.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ap

08.12.2017 11:57

Da Vam dijeca rade dzaba dok Vi klepate ?

ODGOVORITE