СЛ - Ватерполо посластица у Нишу: Србија - Црна Гора!

Селектор ватерполо репрезентације Србије, Дејан Савић, одредио је 14 играча који ће конкурисати за утакмицу са Црном Гором у другом колу Светске лиге.

Остали спортови 06.12.2017 | 16:30
СЛ - Ватерполо посластица у Нишу: Србија - Црна Гора!
Репрезентација ће се окупити наредног понедељка на базену "Милан Гале Мушкатировић", а после вечерњег тренинга ће кренути за Ниш.

Утакмица другог кола Светске лиге против Црне Горе играће се 12. децембра у Нишу.

Пред ватерполо репрезентацијом Србије је последњи меч у 2017. години. И то против Црне Горе, у Нишу, 12. децембра.

Изабраници Дејана Савића окупиће се дан раније у Београду и на базену Спортског центра "Милан Гале Мушкатировић" урадити први тренинг, док ће у Ниш кренути у току вечери.

"Црна Гора је одличан ривал за календарски крај године. Желимо да се публици представимо у што јачем саставу и надам се да ћемо за разлику од Зрењанина и сусрета са Румунима избећи повреде. О Црној Гори не треба да се троше речи, велики ривал, без обзира на састав у којем долази", рекао је шеф струке "делфина".

На списку селектора Савића су: Гојко Пијетловић, Бранислав ;Митровић, Душко Пијетловић, Немања Убовић, Ђорђе Лазић, Милан Алексић, Никола Јакшић, Сава Ранђеловић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Милош Ћук, Филип Филиповић, Душан Мандић и Виктор Рашовић.

Србија је у првом колу Светске лиге убедљиво победила Румунију у Зрењанину, а 2018. ће почети управо гостовањем том ривалу у фебруару, пре последњег кола ове фазе и меча против Црне Горе у гостима, заказаног за 10. април.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар