Сензација на СП - Јапанке шокирале Црногорке!

Рукометашице Јапана изненадиле су селекцију Црне Горе 29:28, у трећем колу Светског првенства у Немачкој.

Остали спортови 05.12.2017 | 16:00
Сензација на СП - Јапанке шокирале Црногорке!
Тако су "лавице" после неочекиване победе над Данском на премијери (31:24), доживеле и други пораз јер су пре два дана изгубиле од Русије (28:24).

Црна Гора је и поред лоше игре имала три гола предности после првог полувремена, очекивало се да ће у наставку да потпуно "сломе" растрчане ривалке, али се догодило супротно.

Агресивне Јапанке су у одбрани лако заустављале безидејне нападе "лавица", а с друге стране терена решетале мрежу постигавши 17 голова за 30 минута.

Црна Гора је имала последњи напад за изједначење, јапанска рукометашице је вратила лопту голманки у казнени простор, рекло би се намерно, али су судије процениле да је било случајно, па се догодила највећа сензација на СП до сада.

Тако је Црна Гора сада претпоследња у групи, уочи меча са аутсајдером Тунисом, који мора да победи ако жели да остане у игри за осмину финала.

У другом мечу дана Јужна Кореја је очекивано савладала Кину 31:19 у Групи Д у којој игра и Србија. Кореја сада има скор 2-1, иза је Србије и Немачке које се од 18 часова боре за прво место.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар