Senzacija na SP - Japanke šokirale Crnogorke!

Rukometašice Japana iznenadile su selekciju Crne Gore 29:28, u trećem kolu Svetskog prvenstva u Nemačkoj.

Ostali sportovi 05.12.2017 | 16:00
Senzacija na SP - Japanke šokirale Crnogorke!
Tako su "lavice" posle neočekivane pobede nad Danskom na premijeri (31:24), doživele i drugi poraz jer su pre dva dana izgubile od Rusije (28:24).

Crna Gora je i pored loše igre imala tri gola prednosti posle prvog poluvremena, očekivalo se da će u nastavku da potpuno "slome" rastrčane rivalke, ali se dogodilo suprotno.

Agresivne Japanke su u odbrani lako zaustavljale bezidejne napade "lavica", a s druge strane terena rešetale mrežu postigavši 17 golova za 30 minuta.

Crna Gora je imala poslednji napad za izjednačenje, japanska rukometašice je vratila loptu golmanki u kazneni prostor, reklo bi se namerno, ali su sudije procenile da je bilo slučajno, pa se dogodila najveća senzacija na SP do sada.

Tako je Crna Gora sada pretposlednja u grupi, uoči meča sa autsajderom Tunisom, koji mora da pobedi ako želi da ostane u igri za osminu finala.

U drugom meču dana Južna Koreja je očekivano savladala Kinu 31:19 u Grupi D u kojoj igra i Srbija. Koreja sada ima skor 2-1, iza je Srbije i Nemačke koje se od 18 časova bore za prvo mesto.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar