Џордан ангажовао Јокићевог агента!

Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Диандре Џордан после две године одлучио је да ангажује агента који ће га представљати у наредном периоду, преноси ЕСПН.

Кошарка 07.12.2017 | 08:30
Џордан ангажовао Јокићевог агента!
Џордан је ангажовао Џефа Шварца, који је између осталог заступник Николе Јокића и других играча Миодрага Ражнатовића за НБА.

Центар Клиперса две године није имао агента и услед ситауције у којој се налази, одлучио је да има представника у могућим разговорима.

Како су Клиперси ослабљени неиграњем Грифина, Беверлија, Теодосића и Галинарија, а велики број медија почео је да пише како би ова франшиза могла да трејдује Диандреа Џордана.

Вредност Џордана и даље је велика на тржишту и Клиперси раде одличан посао у томе што ниједном нису рекли како желе да замене Џордана за неког другог играча или будућег пика.

Тако, његова вредност не пада и друге екипе ће морати да понуде доста тога како би довеле веома цењеног Џордана, за којег се у САД сматра да је један од најбољих центара.

Иначе, Шварц заступа многе играче са ових простора као Ражнатовићев сарадник за НБА лигу, па представља Бобана Марјановића, Николу Пековића, Пера Антића, Томисава Зубчића, Мирзу Телетовића.

Шварц је оснивач "Еxцел Спортс Манагемент" агенције и један је од најбољих менаџера у свету кошарке.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар