Džordan angažovao Jokićevog agenta!

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Diandre Džordan posle dve godine odlučio je da angažuje agenta koji će ga predstavljati u narednom periodu, prenosi ESPN.

Košarka 07.12.2017 | 08:30
Džordan angažovao Jokićevog agenta!
Džordan je angažovao Džefa Švarca, koji je između ostalog zastupnik Nikole Jokića i drugih igrača Miodraga Ražnatovića za NBA.

Centar Klipersa dve godine nije imao agenta i usled sitaucije u kojoj se nalazi, odlučio je da ima predstavnika u mogućim razgovorima.

Kako su Klipersi oslabljeni neigranjem Grifina, Beverlija, Teodosića i Galinarija, a veliki broj medija počeo je da piše kako bi ova franšiza mogla da trejduje Diandrea Džordana.

Vrednost Džordana i dalje je velika na tržištu i Klipersi rade odličan posao u tome što nijednom nisu rekli kako žele da zamene Džordana za nekog drugog igrača ili budućeg pika.

Tako, njegova vrednost ne pada i druge ekipe će morati da ponude dosta toga kako bi dovele veoma cenjenog Džordana, za kojeg se u SAD smatra da je jedan od najboljih centara.

Inače, Švarc zastupa mnoge igrače sa ovih prostora kao Ražnatovićev saradnik za NBA ligu, pa predstavlja Bobana Marjanovića, Nikolu Pekovića, Pera Antića, Tomisava Zubčića, Mirzu Teletovića.

Švarc je osnivač "Excel Sports Management" agencije i jedan je od najboljih menadžera u svetu košarke.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar