Видео - Анализа суђења: Партизан оштећен за пенал!

Секретар Судијске комисије ФСС Игор Радојчић сматра да је Партизан оштећен за пенал против Војводине у дербију 20. кола Суперлиге Србије.  Партизан оштећен, у Бачкој Паланци све чисто! Игор Радојчићч без дилеме око дуела Милетића и Вукасовића.

Фудбал 04.12.2017 | 21:00
Видео - Анализа суђења: Партизан оштећен за пенал!
Партизан и Војводина су ремизирали 1:1 у Хумској у недељу, а црно-белима није досуђен једанаестерац при вођству 1:0, након старта Марка Вукасовића над Немањом Г. Милетићем у казненом простору Новосађана.

"Сви говоре о "ремпловању", али ово није ремпловање. Играч Војводине иде директно на играча Партизана да заустави овај напад. Ово је прекршај за казнени ударац", рекао је Радојчић у емисији "Преглед кола" на ТВ Аренаспорт.

Он сматра и да Бачка није оштећена против Црвене звезде (2:2), непосредно пре гола Ричмонда Боачија за изједначење на 1:1. У дуелу су били играч Звезде Милић и голман Бачке Лучић.

"Милић ставља ногу испред голмана Бачке, не иде на њега, зауставља се и пада преко голмана. Нема прекршаја ни голмана, који је први стигао до лопте и избио је, ни играча који је после пао преко њега. Овај старт је потпуно чист", истакао је Радојчић.

Он је истакао и да остале сумњиве ситуације у ова два меча нису погрешно решене од стране судија.



У Бачкој Паланци све је било чисто, али у Хумској - није! До тог закључка дошао је специјални гост Арене спорт Игор Радојчић, задужен за анализу суђења у вечерашњем прегледу утакмица 20. кола Суперлиге. 

Три спорне ситуација на сусрету Бачка - Црвена звезда (2:2) о којима се причало, бивши арбитар оценио је као чисте. Моменат када Пешић у 45. минуту пада у шеснаестерцу Бачке није био за најстрожу казну; у ситуацији у којој су у дуелу Милић и голман Бачке, а после које ће Боаћи постићи погодак, није било елемената за фаул у нападу; и на послетку кадаИлић руши Пешића у 85. минут, а судија Марко Поповић свира једананестерац - ништа није спорно. Дакле, чист пенал. 

За разлику од сусрета у Бачкој Паланци, односно "партије" Марка Поповића, специјални коментатор Арене и те како је имао шта да "приговори" Зорану Широком који је правду делио у Хумској на дербију Партизан - Војводина. 

Наиме, на том сусрету Широки један дуел Немање Г. Милетића и Вукасовића није окарактерисао као прекршај, па је самим тим пропустио да досуди једанаестерац за црно-беле...

"Разговарао сам јуче и данас са неким људима из света фудбала... Говоре о ремпловању. Ово није ремпловање. Ово је прекршај за казнени ударац. Играч Војводине иде директно у противника, с намером да га заустави", казао је између осталог Радојчић. 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар