Саша Здјелар постаје слободан играч!

Да ли ће се неко од вечитих активирати?!

Фудбал 06.12.2017 | 10:00
Саша Здјелар постаје слободан играч!
Оно што се наслућивало претходних седмица добија коначну форму - Саша Здјелар напустиће Олимпијакос већ у јануару!

Како наводи грчки портал Газета, Здјелар се налази у групи играча које је Олимпијакос одстранио из првог тима, а после разговора са њима клупска управа им је предочила да више нису у плану и да имају дозволу да пронађу клуб. 

Поред Здјелара, на листи отписаних су и голман Стефанос Капино, те крилни нападач Мехди Карсела Гонзалез и хрватски леви бек Хрвоје Милић. Тако је одлучио нови тренер Такис Лемонис, који није задовољан њиховим играма у последње време. Подсетимо, Лемонис је недавно одменио Бесника Хасија на клупи грчког шампиона, док је албански стручњак летос инсистирао на доласку Карсела Гонзалеза из Гранаде и Милића из Фјорентине, али и наЗдјеларовом останку.

Још из времена док је носио опрему ОФК Београда Саша Здјелар био је редовна мета београдских вечитих ривала, али сви досадашњи покушаји да се млади везиста ангажује прошли су неуспешно. Партизан је Здјелара „јурио“ практично све до последњег дана прелазног рока, али се на крају трансфер није остварио. Врло је могуће да ће Партизан обновити интересовање за златног Орлића са Мундијалита на Новом Зеланду 2015. године, понајвише уколико преговори са Евертоном Луизом око продужетка сарадње не буду имали позитиван исход. 

Према незваничним информацијама, постоји велика шанса да ће Здјелар у најскорије време раскинути уговор са Олимпијакосом, што значи да ће имати чисте папире за одлазак и моћи ће без обештећења да пређе у неки други клуб. 

Саша Здјелар је одиграо свега 576 минута на 11 утакмица ове сезоне. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар