Saša Zdjelar postaje slobodan igrač!

Da li će se neko od večitih aktivirati?!

Fudbal 06.12.2017 | 10:00
Saša Zdjelar postaje slobodan igrač!
Ono što se naslućivalo prethodnih sedmica dobija konačnu formu - Saša Zdjelar napustiće Olimpijakos već u januaru!

Kako navodi grčki portal Gazeta, Zdjelar se nalazi u grupi igrača koje je Olimpijakos odstranio iz prvog tima, a posle razgovora sa njima klupska uprava im je predočila da više nisu u planu i da imaju dozvolu da pronađu klub. 

Pored Zdjelara, na listi otpisanih su i golman Stefanos Kapino, te krilni napadač Mehdi Karsela Gonzalez i hrvatski levi bek Hrvoje Milić. Tako je odlučio novi trener Takis Lemonis, koji nije zadovoljan njihovim igrama u poslednje vreme. Podsetimo, Lemonis je nedavno odmenio Besnika Hasija na klupi grčkog šampiona, dok je albanski stručnjak letos insistirao na dolasku Karsela Gonzaleza iz Granade i Milića iz Fjorentine, ali i naZdjelarovom ostanku.

Još iz vremena dok je nosio opremu OFK Beograda Saša Zdjelar bio je redovna meta beogradskih večitih rivala, ali svi dosadašnji pokušaji da se mladi vezista angažuje prošli su neuspešno. Partizan je Zdjelara „jurio“ praktično sve do poslednjeg dana prelaznog roka, ali se na kraju transfer nije ostvario. Vrlo je moguće da će Partizan obnoviti interesovanje za zlatnog Orlića sa Mundijalita na Novom Zelandu 2015. godine, ponajviše ukoliko pregovori sa Evertonom Luizom oko produžetka saradnje ne budu imali pozitivan ishod. 

Prema nezvaničnim informacijama, postoji velika šansa da će Zdjelar u najskorije vreme raskinuti ugovor sa Olimpijakosom, što znači da će imati čiste papire za odlazak i moći će bez obeštećenja da pređe u neki drugi klub. 

Saša Zdjelar je odigrao svega 576 minuta na 11 utakmica ove sezone. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar