ЛЕ: Брига мање за Милојевића пред Келн!

Тренер Црвене звезде моћи ће да рачуна на Ненада Крстичића за меч одлуке у Лиги Европе.

Фудбал 04.12.2017 | 19:15
ЛЕ: Брига мање за Милојевића пред Келн!
Владан Милојевић може да одахне када је у питању стање Ненада Крстичића!

Искусни везиста Црвене звезде тренирао је у понедељак и потом рекао новинарима да се добро осећа и да ће бити спреман за одлучујућу утакмицу групне фазе Лиге Европе, у четвртак од 21.05 на стадиону "Рајко Митић".

Подсетимо, Крстичић је паузирао неколико дана и пропустио дуеле са Радником из Сурдулице (5:0) и Бачком (2:2) због посекотине коју је добио током меча против Чукаричког, па је морао и на ушивање.

Са Крстичићем у строју и опорављеним Бранком Јовичичем, као опцијом за друго полувреме, звездаши могу да буду оптимисти пред долазак "јарчева", али главобољу тренутно задаје Гелор Канга.

Габонац је на клупи преседео убедљиву победу над Сурдуличанима, док га у суботу није било у протоколу за утакмицу са Бачком. "Моззарт спорт" је у понедељак објавио да је плејмејкер црвено-белих саопштио тренеру да "психички није спреман" за то гостовање.

Чудан разлог, имајући у виду да је Канга један од главних играча Милојевићеве машинерије, па остаје да видимо да ли ће одлични везиста успети да "намести главу" до четвртка.

Имајући у виду да Кангу посебно мотивишу пуне трибине и важне утакмице, требало би да га видимо у стартној постави...

Ван строја и даље је једино повређени Немања Радоњић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар