LE: Briga manje za Milojevića pred Keln!

Trener Crvene zvezde moći će da računa na Nenada Krstičića za meč odluke u Ligi Evrope.

Fudbal 04.12.2017 | 19:15
LE: Briga manje za Milojevića pred Keln!
Vladan Milojević može da odahne kada je u pitanju stanje Nenada Krstičića!

Iskusni vezista Crvene zvezde trenirao je u ponedeljak i potom rekao novinarima da se dobro oseća i da će biti spreman za odlučujuću utakmicu grupne faze Lige Evrope, u četvrtak od 21.05 na stadionu "Rajko Mitić".

Podsetimo, Krstičić je pauzirao nekoliko dana i propustio duele sa Radnikom iz Surdulice (5:0) i Bačkom (2:2) zbog posekotine koju je dobio tokom meča protiv Čukaričkog, pa je morao i na ušivanje.

Sa Krstičićem u stroju i oporavljenim Brankom Jovičičem, kao opcijom za drugo poluvreme, zvezdaši mogu da budu optimisti pred dolazak "jarčeva", ali glavobolju trenutno zadaje Gelor Kanga.

Gabonac je na klupi presedeo ubedljivu pobedu nad Surduličanima, dok ga u subotu nije bilo u protokolu za utakmicu sa Bačkom. "Mozzart sport" je u ponedeljak objavio da je plejmejker crveno-belih saopštio treneru da "psihički nije spreman" za to gostovanje.

Čudan razlog, imajući u vidu da je Kanga jedan od glavnih igrača Milojevićeve mašinerije, pa ostaje da vidimo da li će odlični vezista uspeti da "namesti glavu" do četvrtka.

Imajući u vidu da Kangu posebno motivišu pune tribine i važne utakmice, trebalo bi da ga vidimo u startnoj postavi...

Van stroja i dalje je jedino povređeni Nemanja Radonjić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar