Најава - Бајић: Припремамо се за оно послије Звезде

"Нисмо се много освртали на гостовање у Пиониру током паузе", каже тренер Игокее пред меч против црвено-бијелих.

Кошарка 04.12.2017 | 11:30
Најава - Бајић: Припремамо се за оно послије Звезде
Утакмицом у хали "Александар Николић", Црвена звезда мтс и Игокеа у понедјељак ће у 21 час "затворити" 10. коло АБА лиге.

Домаћин улази у тај меч са снажним вјетром у леђа из Мадрида, гдје је у петак савладао Реал. Гост је свјестан да ће бити тешко, али се не предаје унапријед, иако размишља и о сљедећим мечевима.

"За нас је ово једна од психолошки лакших утакмица јер гостујемо код апсолутног фаворита лиге, а ми смо претходне двије седмице појачали рад, не осврћући се много на меч са Звездом јер смо се прије свега базирали на утакмице које долазе послије Звезде", рекао је пред меч тренер Игокее Драган Бајић.

"Иако можда није на нивоу на којем жели да буде, Звезда је побједом против Реала у Евролиги показала свој квалитет и ширину коју посједују. Ми сигурно у Београд не идемо са бијелом заставом, међутим, респектујући квалитет противника свакако идемо у Београд да се кроз добру борбу и максимално залагање припремимо за сљедећу утакмицу", додао је шеф струке тима из Лакташа.

Вук Радивојевић био је у јесен 2015. играч одлуке у "брејку" Игокее на паркету Звезде, за коју је играо у два наврата. Пред наредни меч он истиче да екипа из Републике Српске улази у утакмицу растерећена.

"Евидентно је да се Звезда диже из утакмице у утакмицу, али и они су тим који има осцилација у игри што је нормално с обзиром на то да имају доста нових играча. Против Реала су били одлични, одиграли можда најбољу утакмицу ове сезоне. Ми морамо да покушамо да се супротставимо Звезди и вјерујем да ћемо играти квалитетан дуел. Имали смо двије недјеље да добро радимо, да санирамо повреде и сви играчи ће бити у саставу. Сигурно да смо растерећени и очекујемо да из тог стања одиграмо добро. Звезди се не пријети, али мотива неће недостајати и видјећемо за који ће резултат то бити довољно", додао је Радивојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар