Najava - Bajić: Pripremamo se za ono poslije Zvezde

"Nismo se mnogo osvrtali na gostovanje u Pioniru tokom pauze", kaže trener Igokee pred meč protiv crveno-bijelih.

Košarka 04.12.2017 | 11:30
Najava - Bajić: Pripremamo se za ono poslije Zvezde
Utakmicom u hali "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda mts i Igokea u ponedjeljak će u 21 čas "zatvoriti" 10. kolo ABA lige.

Domaćin ulazi u taj meč sa snažnim vjetrom u leđa iz Madrida, gdje je u petak savladao Real. Gost je svjestan da će biti teško, ali se ne predaje unaprijed, iako razmišlja i o sljedećim mečevima.

"Za nas je ovo jedna od psihološki lakših utakmica jer gostujemo kod apsolutnog favorita lige, a mi smo prethodne dvije sedmice pojačali rad, ne osvrćući se mnogo na meč sa Zvezdom jer smo se prije svega bazirali na utakmice koje dolaze poslije Zvezde", rekao je pred meč trener Igokee Dragan Bajić.

"Iako možda nije na nivou na kojem želi da bude, Zvezda je pobjedom protiv Reala u Evroligi pokazala svoj kvalitet i širinu koju posjeduju. Mi sigurno u Beograd ne idemo sa bijelom zastavom, međutim, respektujući kvalitet protivnika svakako idemo u Beograd da se kroz dobru borbu i maksimalno zalaganje pripremimo za sljedeću utakmicu", dodao je šef struke tima iz Laktaša.

Vuk Radivojević bio je u jesen 2015. igrač odluke u "brejku" Igokee na parketu Zvezde, za koju je igrao u dva navrata. Pred naredni meč on ističe da ekipa iz Republike Srpske ulazi u utakmicu rasterećena.

"Evidentno je da se Zvezda diže iz utakmice u utakmicu, ali i oni su tim koji ima oscilacija u igri što je normalno s obzirom na to da imaju dosta novih igrača. Protiv Reala su bili odlični, odigrali možda najbolju utakmicu ove sezone. Mi moramo da pokušamo da se suprotstavimo Zvezdi i vjerujem da ćemo igrati kvalitetan duel. Imali smo dvije nedjelje da dobro radimo, da saniramo povrede i svi igrači će biti u sastavu. Sigurno da smo rasterećeni i očekujemo da iz tog stanja odigramo dobro. Zvezdi se ne prijeti, ali motiva neće nedostajati i vidjećemo za koji će rezultat to biti dovoljno", dodao je Radivojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar