И из Белгије зову: Митре, врати се!

Не жели само Партизан да врати Александра Митровића, као што ни српски нападач не жели да иде у Турску и Русију.

Фудбал 06.12.2017 | 11:00
И из Белгије зову: Митре, врати се!
Да ли ће Александра Митровића ове зиме вратити његов први или други клуб у каријери? Претходних дана може се чути да су и један и други заинтересовани.

После навода да Партизан жели да "Митрогол" опет заигра у Хумској у полусезони пред Мундијал, из Белгије стиже информација да је за "деветку" српске репрезентације заинтересован и Андерлехт.

Белгијски новинари пишу да се Митровићев повратак у Брисел сада не чини немогућом мисијом као донедавно.

"Српски нападач (23) не жели да се трајно пресели у Турску (Фенербахче) или у Русију и зато сада инсистира да током зиме оде на позајмицу. Андерлехт се чини као прихватљива опција и његови контакти са клубом су увек били добри, иако постоји брига у клубу да би Њукасл могао да затражи трансфер, а не позајмицу", објавио је " Хет Ниеуwсблад".

Митровић ове сезоне не добија значајну шансу код Рафе Бенитеза и није изненађење да жели да промени средину после само 150 добијених минута у Премијер лиги у досадашњих 15 кола. 

Са друге стране, у Белгији се претходних недеља писало и да Андерлехт жели нападача Црвене звезде Ричмонда Боаћија и његов долазак из Србије недељама се посматрао као реална могућност. 

Чини се да би епилог оба трансфера могао да зависи од става Њукасла, односно од тога да ли је енглески клуб спреман да позајми или искључиво да прода снажног српског центарфора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар