I iz Belgije zovu: Mitre, vrati se!

Ne želi samo Partizan da vrati Aleksandra Mitrovića, kao što ni srpski napadač ne želi da ide u Tursku i Rusiju.

Fudbal 06.12.2017 | 11:00
I iz Belgije zovu: Mitre, vrati se!
Da li će Aleksandra Mitrovića ove zime vratiti njegov prvi ili drugi klub u karijeri? Prethodnih dana može se čuti da su i jedan i drugi zainteresovani.

Posle navoda da Partizan želi da "Mitrogol" opet zaigra u Humskoj u polusezoni pred Mundijal, iz Belgije stiže informacija da je za "devetku" srpske reprezentacije zainteresovan i Anderleht.

Belgijski novinari pišu da se Mitrovićev povratak u Brisel sada ne čini nemogućom misijom kao donedavno.

"Srpski napadač (23) ne želi da se trajno preseli u Tursku (Fenerbahče) ili u Rusiju i zato sada insistira da tokom zime ode na pozajmicu. Anderleht se čini kao prihvatljiva opcija i njegovi kontakti sa klubom su uvek bili dobri, iako postoji briga u klubu da bi Njukasl mogao da zatraži transfer, a ne pozajmicu", objavio je " Het Nieuwsblad".

Mitrović ove sezone ne dobija značajnu šansu kod Rafe Beniteza i nije iznenađenje da želi da promeni sredinu posle samo 150 dobijenih minuta u Premijer ligi u dosadašnjih 15 kola. 

Sa druge strane, u Belgiji se prethodnih nedelja pisalo i da Anderleht želi napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija i njegov dolazak iz Srbije nedeljama se posmatrao kao realna mogućnost. 

Čini se da bi epilog oba transfera mogao da zavisi od stava Njukasla, odnosno od toga da li je engleski klub spreman da pozajmi ili isključivo da proda snažnog srpskog centarfora.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar