Звезда: Реал заборављен, да наставимо серију!

Црвено-бели опрезно дочекују меч против против Игокее у АБА лиги и желе да продуже победнички низ.

Кошарка 04.12.2017 | 12:30
Звезда: Реал заборављен, да наставимо серију!
Кошаркаши Црвене звезде нису имали много времена да сумирају позитивне утиске после тријумфа над Реалом у Мадриду, јер их већ у понедељак очекује дуел са Игокеом у 10. колу АБА лиге.

"Победа над Реалом је већ стављена у други план, јер желимо да наставимо са победама, а да направимо најбољу увертиру за Ефес у Београду. Са друге стране, не заборављамо шта је наш приоритет, а то је АБА лига", поручио је тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић.

Он је навео да се ради о веома озбиљном ривалу, који већ годинама има препознатљиву игру и у свом саставу доста искусних играча.

"Након одласка Рајта, брзо су ангажовали новог доброг странца и тиме на још један начин показали да су им амбиције да се нађу међу четири најбоље екипе у лиги. Гаје препознатљив стил игре већ годинама, ту је изузетан и врло искусан стручњак тренер Драган Бајић, имају у свом саставу играче који годинама играју ову лигу и све то указује да ћемо морати да одиграмо врло квалитетну утакмицу и да будемо на свом нивоу и максимално опрезни", додао је стратег црвено-белих и позвао навијаче да им пруже подршку против екипе из Републике Српске.

И Немања Дангубић позива на макисмалан опрез против екипе која је знала у прошлости да изненади Црвену звезду у Београду.

"Очекује нас тешка утакмица против искусне и, што је најважније, врло квалитетне екипе. Нема опуштања након Мадрида, јер се ради о тиму који може да казни свакога у лиги са таквим приступом! Утакмица са Реалом је већ 'архивирана' и рекли смо више пута да је АБА лига наш циљ. Желимо да наставимо са добрим играма, а овом приликом желим да позовем навијаче да дођу и помогну нам", рекао је Дангубић.

Меч Црвена звезда - Игокеа игра се у понедељак од 21 сат у дворани "Александар Николић".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар