Zvezda: Real zaboravljen, da nastavimo seriju!

Crveno-beli oprezno dočekuju meč protiv protiv Igokee u ABA ligi i žele da produže pobednički niz.

Košarka 04.12.2017 | 12:30
Zvezda: Real zaboravljen, da nastavimo seriju!
Košarkaši Crvene zvezde nisu imali mnogo vremena da sumiraju pozitivne utiske posle trijumfa nad Realom u Madridu, jer ih već u ponedeljak očekuje duel sa Igokeom u 10. kolu ABA lige.

"Pobeda nad Realom je već stavljena u drugi plan, jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za Efes u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga", poručio je trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević.

On je naveo da se radi o veoma ozbiljnom rivalu, koji već godinama ima prepoznatljivu igru i u svom sastavu dosta iskusnih igrača.

"Nakon odlaska Rajta, brzo su angažovali novog dobrog stranca i time na još jedan način pokazali da su im ambicije da se nađu među četiri najbolje ekipe u ligi. Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni", dodao je strateg crveno-belih i pozvao navijače da im pruže podršku protiv ekipe iz Republike Srpske.

I Nemanja Dangubić poziva na makismalan oprez protiv ekipe koja je znala u prošlosti da iznenadi Crvenu zvezdu u Beogradu.

"Očekuje nas teška utakmica protiv iskusne i, što je najvažnije, vrlo kvalitetne ekipe. Nema opuštanja nakon Madrida, jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom! Utakmica sa Realom je već 'arhivirana' i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, a ovom prilikom želim da pozovem navijače da dođu i pomognu nam", rekao je Dangubić.

Meč Crvena zvezda - Igokea igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar