Реал који не препознајемо...!

Први пут после седам година Краљевски клуб није дао гол на две од последње три утакмице у Примери.

Фудбал 04.12.2017 | 15:00
Реал који не препознајемо...!
Колико је само Зиданов Реал немоћан ове сезоне...

Први пут после седам година мадридски великан је забележио две утакмице без датог гола од последње три у Примери. Звучи невероватно. Ако је нешто било синоним за Мадриђане све ове године то је нападачки фудбал и спектакуларне утакмице, али је ове сезоне све пресушило.

Кристијано Роналдо је потпуно затајио у Примери (дао само два гола), а ништа бољи није ни Карим Бензема који је у Ла лиги такође погодио свега два пута. Џаба што су се иживљавали над АПОЕЛ-ом и Борусијом у Лиги шампиона, у домаћем првенству Реал је у тешкој кризи и голова и резултата.

После две сјајне сезоне у којој је два пута освојио Лигу шампиона, Зизу се сусреће са првим озбиљним тренерским потресима. Без обзира на импресиван минули рад, неуспех је неприхватљив у Реалу и биће занимљиво видети како ће се носити са притиском у недељама које следе.

"Нисам забринут што не дајемо голове. Жао ми је мојих фудбалера. Мој посао је да мислим позитивно, да их охрабрим, да наставе да играју као до сада јер ће голови доћи", поручио је Зидан после ремија у Билбау са Атлетиком (0:0). 

Француз брани игру на Сан Мамесу тврдњом да је била идентична као против Јувентуса у финалу Лиге шампиона у мају у Кардифу када је Реал славио 4:1, што се сматрало фудбалском перфекцијом.

"Само се резултат променио. Када погледате те две утакмице, не можете рећи да смо данас играли ишта лошије него у мају. Једино што смо Јувентусу дали четири, а Атлетику ниједан", закључио је Зидан.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар