Real koji ne prepoznajemo...!

Prvi put posle sedam godina Kraljevski klub nije dao gol na dve od poslednje tri utakmice u Primeri.

Fudbal 04.12.2017 | 15:00
Real koji ne prepoznajemo...!
Koliko je samo Zidanov Real nemoćan ove sezone...

Prvi put posle sedam godina madridski velikan je zabeležio dve utakmice bez datog gola od poslednje tri u Primeri. Zvuči neverovatno. Ako je nešto bilo sinonim za Madriđane sve ove godine to je napadački fudbal i spektakularne utakmice, ali je ove sezone sve presušilo.

Kristijano Ronaldo je potpuno zatajio u Primeri (dao samo dva gola), a ništa bolji nije ni Karim Benzema koji je u La ligi takođe pogodio svega dva puta. Džaba što su se iživljavali nad APOEL-om i Borusijom u Ligi šampiona, u domaćem prvenstvu Real je u teškoj krizi i golova i rezultata.

Posle dve sjajne sezone u kojoj je dva puta osvojio Ligu šampiona, Zizu se susreće sa prvim ozbiljnim trenerskim potresima. Bez obzira na impresivan minuli rad, neuspeh je neprihvatljiv u Realu i biće zanimljivo videti kako će se nositi sa pritiskom u nedeljama koje slede.

"Nisam zabrinut što ne dajemo golove. Žao mi je mojih fudbalera. Moj posao je da mislim pozitivno, da ih ohrabrim, da nastave da igraju kao do sada jer će golovi doći", poručio je Zidan posle remija u Bilbau sa Atletikom (0:0). 

Francuz brani igru na San Mamesu tvrdnjom da je bila identična kao protiv Juventusa u finalu Lige šampiona u maju u Kardifu kada je Real slavio 4:1, što se smatralo fudbalskom perfekcijom.

"Samo se rezultat promenio. Kada pogledate te dve utakmice, ne možete reći da smo danas igrali išta lošije nego u maju. Jedino što smo Juventusu dali četiri, a Atletiku nijedan", zaključio je Zidan.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar