Боби: Моје је да радим и поштујем одлуке тренера

Центар Пистонса каже да максимално користи сваку прилику коју му Стен Ван Ганди укаже и поручује да је најважније да тим побеђује, јер је он увек испред појединца.

Кошарка 04.12.2017 | 19:30
Боби: Моје је да радим и поштујем одлуке тренера
Бобан Марјановић није се наиграо од почетка сезоне у дресу Детроит Пистонса. Наступио је тек на четири меча и укупно је на паркету провео 24 минута.

Српски горостас вредно ради и чека своју шансу.

"У овом делу је најважније да будеш кондиционо спреман, јер никад не знаш када неко може да буде у проблему са фауловима, можда избачен... и увек мораш да будеш спреман и физички и психички. Навикли смо своје тело и ум на такве ствари, и тако радимо",напоменуо је српски центар у разговору за "Глас Америке".

Бобан каже да није разговарао са тренером Стеном Ван Гандијем о минутажи.

"Моје је да радим, а тренер је главни и поштујем његове одлуке. Задовољни смо како Детроит игра ове сезоне. А што се тиче мене - тим је на првом месту, а тек онда су битни појединци. Ја сам задовољан тиме што као тим радимо добро",скромно је поручио популарни Боби.

Репрезентативац Србије напомиње да максимално користи прилике.

"Увек све што радиш то чиниш максимално, дакле не ништа са пола снаге, него одмах радиш најјаче и после нема за чим да жалиш и да се стидиш. Касније само анализираш грешке, радиш на њима и унапређујеш своју игру", навео је центар Пистонса, који су до сада остварили учинак од 14 победа и осам пораза и на табели Источне конференције тренутно уазимају четврту позицију иза Бостона (скор 20-4), Кливленда (16-7) и Торонта (14-7).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар