Bobi: Moje je da radim i poštujem odluke trenera

Centar Pistonsa kaže da maksimalno koristi svaku priliku koju mu Sten Van Gandi ukaže i poručuje da je najvažnije da tim pobeđuje, jer je on uvek ispred pojedinca.

Košarka 04.12.2017 | 19:30
Bobi: Moje je da radim i poštujem odluke trenera
Boban Marjanović nije se naigrao od početka sezone u dresu Detroit Pistonsa. Nastupio je tek na četiri meča i ukupno je na parketu proveo 24 minuta.

Srpski gorostas vredno radi i čeka svoju šansu.

"U ovom delu je najvažnije da budeš kondiciono spreman, jer nikad ne znaš kada neko može da bude u problemu sa faulovima, možda izbačen... i uvek moraš da budeš spreman i fizički i psihički. Navikli smo svoje telo i um na takve stvari, i tako radimo",napomenuo je srpski centar u razgovoru za "Glas Amerike".

Boban kaže da nije razgovarao sa trenerom Stenom Van Gandijem o minutaži.

"Moje je da radim, a trener je glavni i poštujem njegove odluke. Zadovoljni smo kako Detroit igra ove sezone. A što se tiče mene - tim je na prvom mestu, a tek onda su bitni pojedinci. Ja sam zadovoljan time što kao tim radimo dobro",skromno je poručio popularni Bobi.

Reprezentativac Srbije napominje da maksimalno koristi prilike.

"Uvek sve što radiš to činiš maksimalno, dakle ne ništa sa pola snage, nego odmah radiš najjače i posle nema za čim da žališ i da se stidiš. Kasnije samo analiziraš greške, radiš na njima i unapređuješ svoju igru", naveo je centar Pistonsa, koji su do sada ostvarili učinak od 14 pobeda i osam poraza i na tabeli Istočne konferencije trenutno uazimaju četvrtu poziciju iza Bostona (skor 20-4), Klivlenda (16-7) i Toronta (14-7).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar