Шћепанек: Сада ће се све вртети око Новака!

Нови тренер Новака Ђоковића Радек Шћепанек говорио је о циљевима сарадње са српским играчем.

Тенис 04.12.2017 | 15:30
Шћепанек: Сада ће се све вртети око Новака!
“Само највећи циљеви долазе у обзир. Ништа се не мења, а на нама је да помогнемо да се ти циљеви остваре. До сада се све окретало око мене, а сада ћу се ја вртети око Ђоковића, више нећу бити ја најважнији. Мислим да могу брзо да се навикнем на нову улогу", рекао је Радек чешким медијима.

Чех се пре неколико дана прикључио Новаковом тиму на предлог Андреа Агасија. 

"Као што сам увек желео да будем најбољи могући тенисер, тако ћу пробати да помогнем Ђоковићу да достигне свој максимум. Требало ми је мало времена да размислим о понуди, која је финансијски интересантна, али паре у овом случају нису главни мотив. За мене је велика част да радим са тако добрим тенисером, али и велика одговорност”, рекао је некадашњи осми рекет света и додао: 

"Ја ћу радити свакодневно, а Агаси ће долазити само на највећа такмичења,. Нас двојица смо већ разговарали и одмах сам осетио да смо на истом таласу. Најважније је да се разумемо и да знамо шта желимо", закључио је Шћепанек. 

Нову сезону Ђоковић ће највероватније почети егзибиционим мечом ту Абу Дабију, после чега чега га очекује турнир у Дохи и први Грен слем у Мелбурну.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар