Šćepanek: Sada će se sve vrteti oko Novaka!

Novi trener Novaka Đokovića Radek Šćepanek govorio je o ciljevima saradnje sa srpskim igračem.

Tenis 04.12.2017 | 15:30
Šćepanek: Sada će se sve vrteti oko Novaka!
“Samo najveći ciljevi dolaze u obzir. Ništa se ne menja, a na nama je da pomognemo da se ti ciljevi ostvare. Do sada se sve okretalo oko mene, a sada ću se ja vrteti oko Đokovića, više neću biti ja najvažniji. Mislim da mogu brzo da se naviknem na novu ulogu", rekao je Radek češkim medijima.

Čeh se pre nekoliko dana priključio Novakovom timu na predlog Andrea Agasija. 

"Kao što sam uvek želeo da budem najbolji mogući teniser, tako ću probati da pomognem Đokoviću da dostigne svoj maksimum. Trebalo mi je malo vremena da razmislim o ponudi, koja je finansijski interesantna, ali pare u ovom slučaju nisu glavni motiv. Za mene je velika čast da radim sa tako dobrim teniserom, ali i velika odgovornost”, rekao je nekadašnji osmi reket sveta i dodao: 

"Ja ću raditi svakodnevno, a Agasi će dolaziti samo na najveća takmičenja,. Nas dvojica smo već razgovarali i odmah sam osetio da smo na istom talasu. Najvažnije je da se razumemo i da znamo šta želimo", zaključio je Šćepanek. 

Novu sezonu Đoković će najverovatnije početi egzibicionim mečom tu Abu Dabiju, posle čega čega ga očekuje turnir u Dohi i prvi Gren slem u Melburnu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar