Меси и Нејмар у финалу Мундијала - попут сна!

"То би било као сан, финале с Бразилом. Нејмар против Месија. То би било невероватно. Надам се да ће се тај сан испунити", рекао је селектор "гаучоса" Хорхе Сампаоли.

Фудбал 04.12.2017 | 14:00
Меси и Нејмар у финалу Мундијала - попут сна!
Након жреба група за Светско првенство 2018. године у Русији аргентински селектор Хорхе Сампаоли изјавио је да би попут сна било финале у којем би се састали Лионел Меси и Нејмар.

Наиме, после жреба постало је јасно да постоји могућност да се Аргентина и Бразил састану у финалу, наравно уз повољан развој ситуације по обе селекције.

Биће потребно много мука и за једне и друге како би успели да се домогну великог финала у Русији, али жреб је такав да није могуће да се састану пре борбе за "богињу" пошто су на супротним странама костура, под условом да тријумфују у својим групама.

Упитан шта мисли о томе да ли се у финалу могу сусрести бивши саиграчи из Барселоне, Сампаоли је рекао:

"То би било као сан, финале с Бразилом. Нејмар против Месија. То би било невероватно. Надам се да ће се тај сан испунити."

Аргентина се налази у групи "Д" с Хрватском, Нигеријом и Исландом, док је Бразил у групи "Е" са Швајцарском, Србијом и Костариком.

Светско првенство у Русији играће се од 14. јуна до 15. јула 2018. године. Репрезентације су подељене у осам група са по четири тима, а у осмину финала ће се пласирати по две првопласиране селекције.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар