Mesi i Nejmar u finalu Mundijala - poput sna!

"To bi bilo kao san, finale s Brazilom. Nejmar protiv Mesija. To bi bilo neverovatno. Nadam se da će se taj san ispuniti", rekao je selektor "gaučosa" Horhe Sampaoli.

Fudbal 04.12.2017 | 14:00
Mesi i Nejmar u finalu Mundijala - poput sna!
Nakon žreba grupa za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji argentinski selektor Horhe Sampaoli izjavio je da bi poput sna bilo finale u kojem bi se sastali Lionel Mesi i Nejmar.

Naime, posle žreba postalo je jasno da postoji mogućnost da se Argentina i Brazil sastanu u finalu, naravno uz povoljan razvoj situacije po obe selekcije.

Biće potrebno mnogo muka i za jedne i druge kako bi uspeli da se domognu velikog finala u Rusiji, ali žreb je takav da nije moguće da se sastanu pre borbe za "boginju" pošto su na suprotnim stranama kostura, pod uslovom da trijumfuju u svojim grupama.

Upitan šta misli o tome da li se u finalu mogu susresti bivši saigrači iz Barselone, Sampaoli je rekao:

"To bi bilo kao san, finale s Brazilom. Nejmar protiv Mesija. To bi bilo neverovatno. Nadam se da će se taj san ispuniti."

Argentina se nalazi u grupi "D" s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom, dok je Brazil u grupi "E" sa Švajcarskom, Srbijom i Kostarikom.

Svetsko prvenstvo u Rusiji igraće se od 14. juna do 15. jula 2018. godine. Reprezentacije su podeljene u osam grupa sa po četiri tima, a u osminu finala će se plasirati po dve prvoplasirane selekcije.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar