СП - Калкулације: Шампион свијета на путу Србије!

Репрезентација Србија други је фаворит Е групе на Светском првенству у Русији и предвиђа јој се пласман у осмину финала, сматрају амерички ЕСПН и "Yахоо".

Фудбал 04.12.2017 | 22:30
СП - Калкулације: Шампион свијета на путу Србије!
ЕСПН велику предност даје Бразилу у односу на остале из групе, потом Србији даје веће шансе од Швајцарске и Костарике, а као играча који би могао да буде изненађење турнира ожначава везисту Лација Сергеја Милинковић-Савића.

Још даље је отишао "Yахоо" који предвиђа чак и исход мечева, сматра да ће Србија да победи Костарику 2:0, потом ремизира без голова са Швајцарском, а потом изгуби од Бразила 1:0. 

ЕСПН и "Yахоо" већ су конструисали дуел Србије и Немачке у осмини финала и тријумф браниоца светске титуле 2:0. 

Обе медијске куће сложне су у оцени да ће Бразил на крају постати првак света.

Група у којој се налази Србија, укршта се групом Ф у којој се налазе репрезентације Немачке, Мексика, Шведске и Јужне Кореје.

Уколико би се обистиниле прогнозе ЕСПН и "Yахоо" "Орлови" би као други прошли групу и у том случају највероватније би ишла на актуелног шампиона света – Немачку.

Србија је пре осам година победила "Панцере" у групи, када је победоносни гол постигао Лане Јовановић, док је пенал Подолском одбранио Владимир Стојковић.

Када би "Орлови" неким случајем прошли у четвртфинале, противник нашој селекцији био би бољи из дуела, у којем би се састали победник групе Х и другопласирана селекција групе Г.

Када је реч о калкулацијама, Србија и Хрватска не могу да се састану до полуфинала, али шансе за тако нешто су веома мале.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар