"Пипита" гледао ка бившем газди: Је л' се сакрио?

Коме је био упућен "онај" поглед након гола на Сан Паолу? Зна се, бившем газди. . . Игуаин каже да није успео да га "лоцира".

Фудбал 02.12.2017 | 13:00
"Пипита" гледао ка бившем газди: Је л' се сакрио?
Пуне три године је бриљирао на Сан Паолу и доносио радост навијачима Наполија, али већ годину и по дана је најомраженији човек на југу Италије.

Гонзало Игуаин (30) поново је био човек одлуке у мечу против некадашњег клуба, па је својим петим голом у црно-белом дресу нанео Наполитанцима први пораз у сезони и поново Јувентус учинио тимом који се пита у италијанском шампионату.

Током прославе гола, погледао је ка западној трибини, као да је некога тражио?

"Нисам могао да пронађем Де Лаурентиса, можда се сакрио", рекао је Гонзало Игуаин и "прозвао" некадашњег послодавца који није бирао речи о њему након растанка.

Навијачи су му, очекивано, звиждали, а на то је рекао да је то нешто нормално у Напуљу у коме има много пријатеља. Испричао је и да је заједно са тренером одлучио да заигра на овом мечу, иако је пре само неколико дана оперисао шаку.

Занимљиво је да је Игуаин прво одбио интервју речима "ја сам своје рекао на терену", али је на крају ипак говорио за медије који су га критиковали ове сезоне због лоших игара.

"Пипита" је тако дошао до свог деветог гола у сезон, сигурно најважнијег. 

Густо је на врху, Наполи је још први са 38 бодова, Јуве има бод мање, а непоражени Интер је на 36 уз утакмицу мање, против Кјева у недељу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар