"Pipita" gledao ka bivšem gazdi: Je l' se sakrio?

Kome je bio upućen "onaj" pogled nakon gola na San Paolu? Zna se, bivšem gazdi. . . Iguain kaže da nije uspeo da ga "locira".

Fudbal 02.12.2017 | 13:00
"Pipita" gledao ka bivšem gazdi: Je l' se sakrio?
Pune tri godine je briljirao na San Paolu i donosio radost navijačima Napolija, ali već godinu i po dana je najomraženiji čovek na jugu Italije.

Gonzalo Iguain (30) ponovo je bio čovek odluke u meču protiv nekadašnjeg kluba, pa je svojim petim golom u crno-belom dresu naneo Napolitancima prvi poraz u sezoni i ponovo Juventus učinio timom koji se pita u italijanskom šampionatu.

Tokom proslave gola, pogledao je ka zapadnoj tribini, kao da je nekoga tražio?

"Nisam mogao da pronađem De Laurentisa, možda se sakrio", rekao je Gonzalo Iguain i "prozvao" nekadašnjeg poslodavca koji nije birao reči o njemu nakon rastanka.

Navijači su mu, očekivano, zviždali, a na to je rekao da je to nešto normalno u Napulju u kome ima mnogo prijatelja. Ispričao je i da je zajedno sa trenerom odlučio da zaigra na ovom meču, iako je pre samo nekoliko dana operisao šaku.

Zanimljivo je da je Iguain prvo odbio intervju rečima "ja sam svoje rekao na terenu", ali je na kraju ipak govorio za medije koji su ga kritikovali ove sezone zbog loših igara.

"Pipita" je tako došao do svog devetog gola u sezon, sigurno najvažnijeg. 

Gusto je na vrhu, Napoli je još prvi sa 38 bodova, Juve ima bod manje, a neporaženi Inter je na 36 uz utakmicu manje, protiv Kjeva u nedelju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar