Швајцарци једногласно о Србији...

Србија је некад имала добре индивидуалце, а сад одличан тим! „Идемо у Русију да преживимо групну фазу. Како бисмо то испунили, потребно је да дамо све од себе у свакој утакмици и против сваког противника“, каже селектор Владимир Петковић.

Фудбал 02.12.2017 | 11:00
Швајцарци једногласно о Србији...
Бразилски медији изнели су своје мишљење о групи у којој ће се сударити Бразил, Швајцарска, Костарика и Србија, вршилац дужности селектора Младен Крстајић такође је рекао своје, а и Сајџије су имале шта да кажу на рачун исхода жреба.

Селектор Владимир Петковић је истакао да ће група бити изузетно тешка.

„Идемо у Русију да преживимо групну фазу. Како бисмо то испунили, потребно је да дамо све од себе у свакој утакмици и против сваког противника“, кратко је поручио Петковић.

А онда је прешао на разговор о противницима у групи.

„Групу почињемо против најтежег противника, али нисмо без шансе и можемо да узмемо бод у мечу с Бразилом. Бразил није важнији од осталих противника у групи. Морамо да се боримо и будемо бољи како бисмо били испред осталих. Костарика је потврда да група неће бити нимлао лака. Завршили су испред Мексика, имају добре играче, од којих многи играју у Европи. Биће незгодан противник. Србија је некада имала добре индивидуалце, а сада квалитетан тим“.

Штопер Фабијан Шар каже да је жреб могао да буде и бољи.

„Искрено, волео бих да је било другачије. Све би било боље да смо добили Русију уместо Бразила. Србија? Најтежи противник из четвртог шешира, јако незгодан и непредвидив“.

Ни Харис Сеферовић не звучи превише задовољно...

„Тешка група у којој је Бразил јасан фаворит, док ће против Србије и Костарике све опције бити отворене. Мораћемо да пружимо оно најбоље како бисмо се квалификовали у наредну рунду“.

Искусни везиста Желсон Фернандеш је ипак говорио с осмехом на лицу.

„Оствариће ми се дечачки сан - играћемо против Бразила! Костарика је играла четвртфинале 2014. године, Србија има квалитетан тим са добрим појединцима. Биће то велики изазов за нас“. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар