Миха запријетио Љајићу!

Дај гол, асистирај или ћу да те ставим на клупу! Тренер жели да подстакне везисту Торина.

Фудбал 02.12.2017 | 16:00
Миха запријетио Љајићу!
Давно је био 20. септембар кад је Адем Љајић погодио на гостовању Удинезеу у победи 3:2, прошло је доста времена и од 15. октобра кад је асистирао у ремију са Кротонеом (2:2), већ шест првенствених кола нема конкретног доприноса српског репрезентативца резултатима Торина, па је Синиша Михајловић одлучио да повиси глас.

И запрети омалном офанзивном везисти да му неће толерисати у недоглед ако убрзо не почне да даје нешто конкретно Биковима.

„Зна и Љајић да не игра како може. Не даје на терену оно што поседује и то сам му рекао. Уколико настави овако, могао би ускоро да се пресели на клупу. Јесте Адем важан играч за наш тим, али мора да даје више“, јасно је ставио до знања Синиша Михајловић.

Прву прилику да поправи улчинак од три гола и четири асистенције у уводној фази Серије А Адем Љајић ће имати у суботњем сусрету са Аталантом.

„Генерално гледано, од нападача увек очекујем више. Мојима је потребно по седам шанси да би дали један гол, а то је лоше. Зато у Љајића и Белотија доста наде полажемо, знамо да су фудбалери способни да направе разлику“, поручио је Миха.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар