Miha zaprijetio Ljajiću!

Daj gol, asistiraj ili ću da te stavim na klupu! Trener želi da podstakne vezistu Torina.

Fudbal 02.12.2017 | 16:00
Miha zaprijetio Ljajiću!
Davno je bio 20. septembar kad je Adem Ljajić pogodio na gostovanju Udinezeu u pobedi 3:2, prošlo je dosta vremena i od 15. oktobra kad je asistirao u remiju sa Krotoneom (2:2), već šest prvenstvenih kola nema konkretnog doprinosa srpskog reprezentativca rezultatima Torina, pa je Siniša Mihajlović odlučio da povisi glas.

I zapreti omalnom ofanzivnom vezisti da mu neće tolerisati u nedogled ako ubrzo ne počne da daje nešto konkretno Bikovima.

„Zna i Ljajić da ne igra kako može. Ne daje na terenu ono što poseduje i to sam mu rekao. Ukoliko nastavi ovako, mogao bi uskoro da se preseli na klupu. Jeste Adem važan igrač za naš tim, ali mora da daje više“, jasno je stavio do znanja Siniša Mihajlović.

Prvu priliku da popravi ulčinak od tri gola i četiri asistencije u uvodnoj fazi Serije A Adem Ljajić će imati u subotnjem susretu sa Atalantom.

„Generalno gledano, od napadača uvek očekujem više. Mojima je potrebno po sedam šansi da bi dali jedan gol, a to je loše. Zato u Ljajića i Belotija dosta nade polažemo, znamo da su fudbaleri sposobni da naprave razliku“, poručio je Miha.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar