"Дани комедије" у марту 2018.

Манифестација “Дани комедије “ која се традиционално одржава сваке године у Бијељини, биће на сцени Центра за културу крајем марта сљедеће године. Оно што је ново јесте избор селектора, а то је Зоран Карајић, директор Шабачког позоришта, саопштено је на конференцији за новинаре.

Република Српска 01.12.2017 | 15:08
"Дани комедије" у марту 2018.
“Дани комедије “ биће одржани по 17. пут у Бијељини. За добар избор представа које ће се представити на сцени Центра за културу и које ће засмијати публику овога пута побринуће се Зоран Карајић, директор Шабачког позоришта који ће заједно са тимом из бијељинског Центра за културу настојати да одрже добар имиџ који овај фестивал има и да и ове године добрим насловима привуку бројну публику.

"Ово је свакако почетак дивне сарадње и сигурна сам да ћемо заједно са господином Карајићем који има дугогодишње искуство у позоришту, направити одличан избор и представе којима ће публика бити задовољна", рекла је Слађана Лекић, директор Центра за културу Бијељина.

"Расписаћемо конкурс на који треба да се пријаве позоришта, а након тога сужавати избор док не изаберемо пет представа за које мислимо да су добре и да могу да се уклопе у буџет који имамо.

Овдје је битно што сам закључио из разговора са директорком да је код избора пресудан квалитет и трудићемо се да урадимо то најбоље што знамо", рекао је Зоран Карајић, директор Шабачког позоришта.

Из буџета града се за дешавања из културе издваја 50 000 КМ, а челници Центра за културу се надају да ће у будућем периоду успјети да добију још средстава да би грађанима Бијељине приуштили још богатији садржај.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберко

01.12.2017 19:14

А шта ће нам Дани комедије. Па у нас комедија траје цијелу годину.

ОДГОВОРИТЕ