"Dani komedije" u martu 2018.

Manifestacija “Dani komedije “ koja se tradicionalno održava svake godine u Bijeljini, biće na sceni Centra za kulturu krajem marta sljedeće godine. Ono što je novo jeste izbor selektora, a to je Zoran Karajić, direktor Šabačkog pozorišta, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Republika Srpska 01.12.2017 | 15:08
"Dani komedije" u martu 2018.
“Dani komedije “ biće održani po 17. put u Bijeljini. Za dobar izbor predstava koje će se predstaviti na sceni Centra za kulturu i koje će zasmijati publiku ovoga puta pobrinuće se Zoran Karajić, direktor Šabačkog pozorišta koji će zajedno sa timom iz bijeljinskog Centra za kulturu nastojati da održe dobar imidž koji ovaj festival ima i da i ove godine dobrim naslovima privuku brojnu publiku.

"Ovo je svakako početak divne saradnje i sigurna sam da ćemo zajedno sa gospodinom Karajićem koji ima dugogodišnje iskustvo u pozorištu, napraviti odličan izbor i predstave kojima će publika biti zadovoljna", rekla je Slađana Lekić, direktor Centra za kulturu Bijeljina.

"Raspisaćemo konkurs na koji treba da se prijave pozorišta, a nakon toga sužavati izbor dok ne izaberemo pet predstava za koje mislimo da su dobre i da mogu da se uklope u budžet koji imamo.

Ovdje je bitno što sam zaključio iz razgovora sa direktorkom da je kod izbora presudan kvalitet i trudićemo se da uradimo to najbolje što znamo", rekao je Zoran Karajić, direktor Šabačkog pozorišta.

Iz budžeta grada se za dešavanja iz kulture izdvaja 50 000 KM, a čelnici Centra za kulturu se nadaju da će u budućem periodu uspjeti da dobiju još sredstava da bi građanima Bijeljine priuštili još bogatiji sadržaj.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberko

01.12.2017 19:14

A šta će nam Dani komedije. Pa u nas komedija traje cijelu godinu.

ODGOVORITE