Са оца на сина: Љеида поново кличе Радуловићу!

Млади српски нападач једна од главних тема на Иберијском полуострву.

Фудбал 02.12.2017 | 20:00
Са оца на сина: Љеида поново кличе Радуловићу!
Довољан је био само један гол да се млади српски нападач отргне из миљеа анонимности! Члан Љеиде и потенцијални омладински репрезентативац наше земље Бојан Радуловићпостао је један од главних тема на Иберијском полуострву.

Разлог је више него леп: његовим голом трећелигаш је направио чудо Баскији и и из Купа Краља избацио Реал Сосиједад (3:2). Наравно, штампа из Љеиде је одушевљена потенцијалом момка рођеног 1999.године. Готово у свим текстовима се подсећа да је његов отац средином деведесетих носио дрес истог клуба и био љубимац навијача.

Занимљиво је да је Радуловић рођен у Шпанији и да има тамошњи пасош. Иако није растао родној груди момак о чијој каријери рачуна води познати српски менаџер Зоран Стојадиновић, био је члан овдашњих репрезентативних селекција. Тачније, играо је пријатељске утакмице за омладинску репрезентацију.

У Шпанији тврде да Србин има невероватну координацију покрета обзиром на висину од 191 центиметар и да је Љида направила пун погодак у летњем прелазном року. Еспањол је желео да доведе Радуловића и затим га уврстио у своју Б екипу, али из Љеиде је стигао одричан одговор. Надају се да ће га продати за велике новце... За сада им се план остварује.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар