Sa oca na sina: Ljeida ponovo kliče Raduloviću!

Mladi srpski napadač jedna od glavnih tema na Iberijskom poluostrvu.

Fudbal 02.12.2017 | 20:00
Sa oca na sina: Ljeida ponovo kliče Raduloviću!
Dovoljan je bio samo jedan gol da se mladi srpski napadač otrgne iz miljea anonimnosti! Član Ljeide i potencijalni omladinski reprezentativac naše zemlje Bojan Radulovićpostao je jedan od glavnih tema na Iberijskom poluostrvu.

Razlog je više nego lep: njegovim golom trećeligaš je napravio čudo Baskiji i i iz Kupa Kralja izbacio Real Sosijedad (3:2). Naravno, štampa iz Ljeide je oduševljena potencijalom momka rođenog 1999.godine. Gotovo u svim tekstovima se podseća da je njegov otac sredinom devedesetih nosio dres istog kluba i bio ljubimac navijača.

Zanimljivo je da je Radulović rođen u Španiji i da ima tamošnji pasoš. Iako nije rastao rodnoj grudi momak o čijoj karijeri računa vodi poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović, bio je član ovdašnjih reprezentativnih selekcija. Tačnije, igrao je prijateljske utakmice za omladinsku reprezentaciju.

U Španiji tvrde da Srbin ima neverovatnu koordinaciju pokreta obzirom na visinu od 191 centimetar i da je Ljida napravila pun pogodak u letnjem prelaznom roku. Espanjol je želeo da dovede Radulovića i zatim ga uvrstio u svoju B ekipu, ali iz Ljeide je stigao odričan odgovor. Nadaju se da će ga prodati za velike novce... Za sada im se plan ostvaruje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar