Украденим аутом ударио у полицију

Тридесетчетворогодишњи М. К. из Велике Кладуше ухапшен је данас због сумње да је украденим “Голфом” ударио у полицијско возило у Новом Граду те побјегао са мјеста догађаја.

Република Српска 30.11.2017 | 13:15
Украденим аутом ударио у полицију
Судар се десио јуче на магистралном путу Приједор-Нови Град, а осумњичени је претходно украо аутомобил у Великој Кладуши.

Након запримљене пријаве, полицијски службеници су покушали извршити заустављање возила, међутим, возач је наставио да вози угрозивши безбједност полицајца.

Доласком у улицу Бранка Ћопића у Новом Граду, возач "Голфа" аутомобилом удара у ''БМW X5'' који се кретао истом коловозном траком и у истом смјеру, а потом је обављајући радњу кретања у назад, ударио у оближње службено возило МУП-а РС, у којем су  полицијски службеници пратили наведено возило и возача у циљу заустављања и контроле, саопштено је из ПУ Приједор.

У току је криминалистичка обрада лица, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела ''Напад на службено лице у вршењу службене дужности'', ''Изазивање опште опасности'' и ''Оштећење и одузимање туђе ствари''.

Након завршене криминалистичке обраде, лице ће, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима, бити предато у надлежност тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Приједор. 

Извор: Независне

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберац

30.11.2017 15:27

Знаци да је досло вријеме да се ни полиције не боје,тако и треба. Дрзава је то и дозволила таки неред.сваки дан све горе и горе. Политицари уопсте не обрацају пазњу ста се десава у друству.

ОДГОВОРИТЕ