Ukradenim autom udario u policiju

Tridesetčetvorogodišnji M. K. iz Velike Kladuše uhapšen je danas zbog sumnje da je ukradenim “Golfom” udario u policijsko vozilo u Novom Gradu te pobjegao sa mjesta događaja.

Republika Srpska 30.11.2017 | 13:15
Ukradenim autom udario u policiju
Sudar se desio juče na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, a osumnjičeni je prethodno ukrao automobil u Velikoj Kladuši.

Nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su pokušali izvršiti zaustavljanje vozila, međutim, vozač je nastavio da vozi ugrozivši bezbjednost policajca.

Dolaskom u ulicu Branka Ćopića u Novom Gradu, vozač "Golfa" automobilom udara u ''BMW X5'' koji se kretao istom kolovoznom trakom i u istom smjeru, a potom je obavljajući radnju kretanja u nazad, udario u obližnje službeno vozilo MUP-a RS, u kojem su  policijski službenici pratili navedeno vozilo i vozača u cilju zaustavljanja i kontrole, saopšteno je iz PU Prijedor.

U toku je kriminalistička obrada lica, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'', ''Izazivanje opšte opasnosti'' i ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari''.

Nakon završene kriminalističke obrade, lice će, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti predato u nadležnost tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. 

Izvor: Nezavisne

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberac

30.11.2017 15:27

Znaci da je doslo vrijeme da se ni policije ne boje,tako i treba. Drzava je to i dozvolila taki nered.svaki dan sve gore i gore. Politicari uopste ne obracaju paznju sta se desava u drustvu.

ODGOVORITE