Флорентино ударио шаком о сто!

20. 000. 000 за Кепу Аризабалагу! Атлетик се ту ништа не пита!

Фудбал 02.12.2017 | 18:00
Флорентино ударио шаком о сто!
Флорентино Перез је пресекао. Боље него да чека наставак преговора Атлетика из Билбаа и 23-годишњег голмана. Цена би могла да вишеструко порасте. Председник Реала зато је дао зелено светло: 20.000.000 евра одмах за Кепу Аризабалагу!

Информацију на насловној страни данашњег издања доноси мадридска Марка, која подсећа и да репрезентативном голману уговор са Баскима истиче наредног лета. Простор за маневар веома је сужен.

Занимљиво, кад се 19. септембра, такође у Марки, први пут појавила вест о Кепи у Мадриду, говорило се о откупној клаузули од 10.000.000 евра, али сада се помиње дупло већа свота новца. Можда и зато што се цела прича опет завртела баш уочи Реаловог гостовања на Сан Мамесу?

Било како, на стадиону “Сантјаго Бернабеу” наводно сматрају да је и тих 20.000.000 евра сасвим прихватљива цена за момка који пред собом има макар још деценију на врхунском нивоу.

Перезову одлуку убрзале су не баш толико сигурне одбране Кика Касиље у периоду док је међу стативама Краљевског клуба мењао Кејлора Наваса. Одавно је познато: Флорентинотрпи само најбоље. Нема ту емоција.

Атлетик се дакле ништа не пита, једина непозната је: шта би сам Кепа? Његова је ипак последња. И даље одбија све понуде из Билбаа. Не оглашава се на спекулације о интересовању Реала. И не сме. Јер тек од 1. јануара стиче право да без обавеза према садашњем послодавцу преговара са заинтересованим купцима.

Марка тврди: ако каже да, већ у првим данима 2018. године Реал ће активирати откупну клаузулу. Можда чак и преплатити не би ли остао у добрим односима са Атлетиком?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар