Браво! Ватерполисти Звезде бодрили Партизан у ЛШ!

Пријатељи, испред свега! Док неки ратују саопштењима, ватерполисти вечитих ривала пружају једни другима највећу подршку.

Остали спортови 30.11.2017 | 12:45
Браво! Ватерполисти Звезде бодрили Партизан у ЛШ!
Годинама уназад српски ватерполисти су пример спортиста на које би млађе генерације требало да се угледају. На репрезентативном и клупском нивоу. Не само што су правични такмаци у воденом борилишту већ су, изнад свега, људи! 

Мало је овако лепих прича, зато је и треба ставити у први план. Како Спортски журнал јавља уз приложену илустрацију, ватерполисти Црвене звезде бодрили су колеге из Партизана у мечу Лиге шампиона против московског Динама и тако показали да клупске боје не треба да буду препрека исказивању поштовања, али и кућног васпитања. Да буду пример којим треба да се води сваки спортиста, како би оваких ствари буде још више. 

Није ово први случај да су ватерполисти вечитих ривала јавно показали у колико су добрим односима. Небројано пута досад су имали заједничке тренинге, спаринговали како би се припремали за највеће изазове, чак и уступали термине једни другима.

Треба свима да буде јасно да је спортско ривалство не сме да прелази нормалне, здраве оквире, а изнад свега сви треба да будемо људи.

Капа доле за ове момке. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар