Данас облачно вријеме с кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати вјетровито и облачно вријеме са кишом и дневном температуром од седам до 15 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 30.11.2017 | 08:38
Данас облачно вријеме с кишом
Ујутру и прије подне биће облачно са кишом, вјетровито уз јак до олујни југо, посебно у Динаридима и Херцеговини.

На истоку ће падавине бити слабе и повремене, док ће на западу и југу падати јача киша. У Херцеговини се очекују обилне падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током пријеподенева у Крајини ће вјетар и киша слабити, а понегдје ће киша постепено престајати. Током дана, јача киша падаће у централним предјелима, те на истоку и југу гдје ће и даље дувати јак југо.

Поподне ће вјетар слабити у већини предјела и скренуће на сјеверозападни смјер. Слаба киша падаће на истоку, на југу ће повремено бити пљускова, а на сјеверу ће бити претежно суво.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница нула, Вишеград један, Бихаћ два, Приједор и Соколац четири, Бањалука и Дрвар пет, Градачац, Источно Сарајево, Зеница и Зворник шест, Добој седам, Бијељина, Гацко и Ливно осам, Бугојно 10, Сарајево и Тузла 11, Билећа 12, Требиње 13, те Мостар 14 степени Целзијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар