Danas oblačno vrijeme s kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati vjetrovito i oblačno vrijeme sa kišom i dnevnom temperaturom od sedam do 15 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 30.11.2017 | 08:38
Danas oblačno vrijeme s kišom
Ujutru i prije podne biće oblačno sa kišom, vjetrovito uz jak do olujni jugo, posebno u Dinaridima i Hercegovini.

Na istoku će padavine biti slabe i povremene, dok će na zapadu i jugu padati jača kiša. U Hercegovini se očekuju obilne padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom prijepodeneva u Krajini će vjetar i kiša slabiti, a ponegdje će kiša postepeno prestajati. Tokom dana, jača kiša padaće u centralnim predjelima, te na istoku i jugu gdje će i dalje duvati jak jugo.

Popodne će vjetar slabiti u većini predjela i skrenuće na sjeverozapadni smjer. Slaba kiša padaće na istoku, na jugu će povremeno biti pljuskova, a na sjeveru će biti pretežno suvo.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica nula, Višegrad jedan, Bihać dva, Prijedor i Sokolac četiri, Banjaluka i Drvar pet, Gradačac, Istočno Sarajevo, Zenica i Zvornik šest, Doboj sedam, Bijeljina, Gacko i Livno osam, Bugojno 10, Sarajevo i Tuzla 11, Bileća 12, Trebinje 13, te Mostar 14 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar